ویزا نوع D / اجازه اقامت

اگر دانشجوی ایران هستید، برای تحصیل در آلمان به ویزای نوع D / اجازه اقامت نیاز دارید. این ویزا به طور خاص برای دانشجویانی مانند شما ساخته شده است که آماده شروع تحصیل در خارج از کشور در آلمان هستند. بهترین اطلاعات را در مورد روند دریافت ویزای نوع D / اجازه اقامت بیابید تا تصمیم بگیرید که آیا تحصیل در خارج از کشور در آلمان برای شما مناسب است یا خیر.

چقدر طول می کشد تا ویزای من را دریافت کنم؟

حتماً برای درخواست ویزای خود زمان بیشتری در نظر بگیرید. بلافاصله پس از پذیرش و ثبت نام در دانشگاه مورد نظر خود، می توانید درخواست خود را برای ویزای نوع D / اجازه اقامت آلمان آغاز کنید. شما باید حداقل 3 ماه قبل از شروع برنامه مدرک دانشگاهی خود درخواست دهید.

اقدامات اصلی برای ویزای دانشجویی آلمان

دانشجویان ایرانی برای دریافت ویزای تحصیلی که به آنها اجازه تحصیل در آلمان را می دهد، باید چه کاری انجام دهند:

دانشجویان ایرانی ممکن است در طول فرآیند درخواست ویزا مجبور به ارائه مشخصات بیومتریک شوند. بیومتریک شما اساساً یک شناسه اضافی (مانند اثر انگشت و تصاویر) است که کشورها برای اهداف امنیتی استفاده می کنند.

در طول فرآیند درخواست باید در مصاحبه ویزا شرکت کنید.

ویزای نوع D / مجوز اقامت آلمان تا 3 ماه اعتبار دارد. برای اینکه بتوانید در کل دوره تحصیلی خود در آلمان بمانید، ممکن است نیاز به تمدید ویزای خود هر ساله داشته باشید. اگر می خواهید بعد از اتمام مدرک در آلمان بمانید، باید برای ویزای دیگری یا تمدید ویزا از طریق اداره مهاجرت اقدام کنید.

چقدر باید برای ویزای دانشجویی بپردازم؟

برای درخواست ویزای نوع D / اجازه اقامت آلمان، باید هزینه ای معادل 75 یورو نیز بپردازید. بسته به وضعیت شما، مقامات آلمانی به شما اجازه می دهند این هزینه را به صورت آنلاین، در محل در مرکز درخواست ویزا در ایران یا از طریق حواله بانکی پرداخت کنید.

دانشجویان ایرانی برای ویزای آلمان نیازی به دریافت بیمه درمانی نخواهند داشت.

دانشجویان باید سالانه 110 یورو هزینه اجازه اقامت بپردازند.

برای ویزای دانشجویی چه مدارکی باید بگیرم؟

هنگامی که برای ویزای خود درخواست می دهید، یکی از مهمترین چیزهایی که باید ثابت کنید این است که می توانید در طول برنامه تحصیلی خود از خود حمایت کنید. برای آلمان، آنها از شما می خواهند ثابت کنید که می توانید 720 یورو در ماه یا از یک منبع خارجی یا از قبل در حساب بانکی مسدود شده خود در آلمان پرداخت کنید.

دانشجویان ایرانی اگر در یک برنامه انگلیسی پذیرفته شده اند باید ثابت کنند که به اندازه کافی انگلیسی صحبت می کنند تا در یک دانشگاه بین المللی در آلمان تحصیل کنند. این مهارت های زبانی تضمین می کند که می توانید در کلاس های خود موفق شوید و راه خود را در آلمان مدیریت کنید.

دانش آموزان ایرانی قبل از ورود به آلمان نیازی به تست پزشکی ندارند.

دانشجویان ایرانی نیازی به ایجاد حساب بانکی مسدود شده خواهند داشت. این نوع حساب بانکی مقدار پولی را که می توانید هر ماه برداشت کنید محدود می کند و تنها زمانی که به آلمان می رسید به شما امکان دسترسی به آن را می دهد.

مدارک لازمی که دانشجویان ایرانی برای دریافت ویزای دانشجویی آلمان باید به سفارت ارائه دهند:

  1. پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه و دو سری کپی از آن
  2. شناسنامه و دو سری کپی از آن
  3. عکس رنگی پاسپورتی با پس زمینۀ روشن که اخیراً گرفته شده
  4. فرم پرشده ی درخواست ویزا که در وب سایت ویزا متریک موجود است
  5. نامۀ پذیرش تحصیلی از دانشگاه و یا کالج دولتی وابسته به دانشگاه
  6. گواهی پایان دورۀ سه سال متوسطه یا همان راهنمایی به همراه ترجمه
  7. گواهی پایان دورۀ پیش دانشگاهی به همراه ترجمه
  8. گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد به همراه ترجمه معتبر برای متقاضیان دوره کارشناسی ارشد و دکتری
  9. مدارکی دال بر اثبات تمکن مالی: این مدرک می تواند شامل گوهی تمکن مالی به مبلغ 10236 یورو باشد و یا اراده مدرکی که ثابت کند متقاضی در کشور آلمان یک پشتیبان یا حامی دارد. توجه داشته باشید که این فرد حتماً باید شهروند کشور آلمان باشد.
  10. مدرک زبان: مدرک زبان انگلیسی (برای تحصیل به زبان انگلیسی). حداقل مدرک زبان برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان مدرک (B1) است. توجه داشته باشید که تنها مدارک زبانی مؤسسۀ گوته، موسسه زبان آلمانی تهران، ((ÖKF)، ÖSD)، (TestDaf) و (Telc) مورد قبول سفارت هستند.
  11. مدارک سوابق شغلی در صورت وجود
  12. انگیزه نامه
  13. رزومۀ کاری

برای اطلاعات بیشتر درباره ویزا به وب سایت مهاجرت آلمان مراجعه کنید.

آلمان

وقتی صحبت از تاریخ آموزش به میان می آید، ما خیلی مدیون آلمان هستیم. به عنوان مثال، آلمان زادگاه "دانشگاه های تحقیقاتی" است - ساختمان های بزرگ با کتابخانه ها و آزمایشگاه ها، جایی که دانش هر روز تولید و گسترش می یابد.

در آلمان، طیف گسترده‌ای از رشته‌ها به سطح بعدی ارتقا می‌یابند، رشته‌هایی مانند مهندسی، علوم کامپیوتر، تجارت و مدیریت، و مطالعات فرهنگی از جمله رشته‌هایی هستند که دانشجویان بین‌المللی به دنبال آن هستند و نوآوری در آنها تشویق می‌شود.